Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Termeni si conditii

Stimati clienti, in primul rand dorim sa va multumim pentru vizita pe site-ul nostru www.cofetariaandreea.ro. Acesta este proprietatea s.c. Andreea ATH Grup s.r.l. din Bucuresti, sector 3, blvd. Theodor Pallady nr. 27 avand datele de identificare: cod fiscal RO15852507, nr. de inregistrare la Oficiul Comertului J40/14440/2003 si se afla localizat la adresa https://www.cofetariaandreea.ro. Acesta va fi denumit in continuare Site. Ne dorim ca vizitele dumneavoastra pe acest site sa fie folositoare, agreabile si sigure.
Va rugam sa cititi acesti termeni si aceste conditii prin care se stabilesc clar relatiile de comercializare dintre www.cofetariaandreea.ro(Site) si dumneavoastra(Clienti). Acest site este protejat conform legii 8/1996 si isi desfasoara activitatea conform OUG99/2000.
Asadar, prin accesarea si folosirea websiteului nostru, dumneavoastra consimtiti si sunteti de acord sa va ghidati actiunile in functie de termenii si conditiile acestui pact. In plus, atunci cand folositi acest website, este necesar sa va aliniati oricaror reguli sau indrumari aplicabile in acesta si sa aveti in considerare ca produsele si serviciile oferite postate pot fi modificate din cand in cand. Toate aceste reguli si indrumari sunt cuprinse prin explicatii in termenii si conditiile specifice. Noi, S.C. Andreea ATH Grup srl, ne rezervam dreptul de a modifica, opri sau adauga/schimba portiuni din aceasta rubrica fara a va anunta inainte si tocmai de aceea va invitam sa mai verificati aceasta parte a siteului la o anumita perioada de timp.

O DATA CE CONTINUATI SA EXPLORATI SI SA FOLOSITI ACEST SITE VETI FI DE ACORD CU ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI SI CONDITII. IN CAZUL IN CARE NU DORITI SA FITI DE ACORD CU CEEA ATI CITIT AICI , VA RUGAM, NU FOLOSITI ACEST SITE

A. PRELUARE COMENZI

Este indicat sa cititi aceasta sectiune care cuprinde informatii despre produsele noastre, timpi de procesare si executie ai comenzilor, eventuale anulari si conditii de ridicare sau livrare. Pentru comenzile on-line efectuate de luni pana sambata produsele comandate pana in ora 14 AM se pot ridica a doua zi dupa ora 11 AM, iar cele comandate dupa ora 14 AM a doua zi dupa ora 15 AM. Atentie: toate comenzile on-line se ridica din punctul de vanzare din blvd. Theodor Pallady nr. 27! Comenzile lansate duminica se pot ridica incepand de marti(in saptamana urmatoare), dupa ora 11 AM. Comenzi se mai pot prelua telefonic la numerele 0372 725 101 si 0752 111 681 la Cofetaria Andreea din Pallady sau 0213228845 si 0728 877 033 la Cofetaria Andreea din Mihai Bravu. Pentru acestea se pot stabili pe loc, de comun acord si in functie de stocurile existente si de capacitatea de productie de la momentul respectiv data si ora ridicarii comenzii, precum si toate informatiile legate  oferite si pe adresele de e-mail office@cofetariaandreea.ro pentru cofetaria Andreea din blvd. Theodor Pallady nr. 27 si cofetariaandreea@yahoo.com pentru cofetaria Andreea din blvd. Mihai Bravu nr. 286.
Preturile afisate pe acest site contin TVA si sunt valabile pentru punctul de lucru/vanzare din blvd. Theodor Pallady; la punctul de lucru din blvd. Mihai Bravu nr. 286 ele pot diferi. De asemenea preturile pot varia intre magazinul on-line si magazinul fizic din cauza posibilelor diferente de gramaj de +/- 10%, insa preturile pe kg raman valabile intocmai; la platourile cu miniprajituri si minipateuri preturile per pachet includ si ambalajul. Pentru torturi pe comanda, greutatile pot varia, in special la cele cu poze comestibile sau cele imbracate in icing, cu +/- 10%. Produsele Cofetaria Andreea sunt executate dupa metoda clasica, artizanala si sunt disponibile in cantitati limitate. De asemenea precizam ca decorurile pot diferi fata de cele prezentate in fotografiile de pe site; acestea sunt doar cu titlu de prezentare si nu implica nicio obligatie din partea noastra.

B. ANULARI SI RETURURI

Conform legislatiei in vigoare si a legii sigurantei alimentare o data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate. In cazul unor lipsuri in stoc de la furnizori sau probleme de transport independente de vointa noastra, Cofetaria Andreea va contacta in cel mai scurt timp Clientii pentru a-I informa si a stabili pe cat posibil un alt timp de predare sau o inlocuire a produsului respectiv comandat. In cazul torturilor personalizate sau pentru diferite evenimente comenzile se dau cu 2, 3 sau 5 zile inainte, in functie de complexitatea manoperei figurinelor sau a decoratiunilor. Torturile personalizate nu sunt identice fiind realizate manual si vor avea gramaje diferite fata de torturile model din pozele prezentate de dumneavoastra, Clienti. Pentru torturile personalizate si comenzile mari in mod special, precum si in alte situatii se va achita un avans de catre dumneavoastra, Clienti. Acesta va fi partial sau integral in functie de comanda si complexitatea ei. FOARTE IMPORTANT: daca renuntati sau doriti sa renuntati la comanda acest lucru se poate face intr-un timp egal cu timpul necesar manufacturarii comenzii dumneavoastra. In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine avansul achitat. Exemplu: daca pentru un tort personalizat este nevoie de 72 de ore pentru realizarea lui puteti anula comanda cu minim 72 de ore inainte; alti timpi mai pot fi 24, 48 sau in cazul evenimentelor speciale(nunti, botezuri,etc.) acestea vor fi conform contractului.  Pentru evenimente mai mari, nunti sau botezuri, comenzile se dau cu minim 2 sau 3 saptamani inainte, depinde de modelele dorite. Anularile se pot face daca suntem anuntati cu numarul de ore/zile convenit dinainte de termenul stabilit(ora fixa scrisa pe comanda) pentru ridicarea comenzii. Ne puteti scrie pe office@cofetariaandreea.ro pentru cofetaria Andreea din Pallady sau cofetariaandreea@yahoo.com pentru cofetaria Andreea din Mihai Bravu si ne puteti suna la 0372 725 101, 0752 111 681(Cofetaria Andreea Pallady) sau 0728 877 033, 021 322 88 45(Cofetaria Andreea Mihai Bravu). Pentru cazul in care plata a fost facuta prin card bancar si comanda anulata in timp util returnarea banilor se va face tot prin banca in maxim 21 de zile.
Site-ul www.cofetariaandreea.ro si intregul sau continut a fost realizat pentru vanzare produse de cofetarie si patiserie atat on-line cu ridicare cat si prin comenzi telefonice sau prin intermediul e-mailului, tot cu ridicare din magazinul nostru; pentru aceste produse am scris si afisat anumite informatii si poze. Politica generala de retururi nu se aplica in cazul nostru deoarece aici este vorba despre produse alimentare perisabile si din motive de siguranta alimentara s.c. Andreea ATH Grup srl nu accepta returnarea acestora. Daca ati comandat un produs la Cofetaria Andreea(s.c. Andreea ATH Grup srl) si acesta nu indeplineste detaliile precizate in comanda, aveti dreptul sa refuzati produsul la ridicare si sa vi se restituie avansul achitat. Tinand cont ca figurinele si decorurile personalizate sunt executate manual, manufacturarea acestora poate influenta aspectul final. O data produsele vandute de catre noi, S.C. Andreea ATH Grup srl, si cumparate si ridicate de dumneavoastra, Clienti, acestea devin proprietatea dumneavoastra si va asumati pe mai departe transportul si pastrarea lor in conditii optime; aici avem amendamentul ca logo-ul si textele de pe ambalaje raman in continuare sub proprietatea noastra sub protectia legii drepturilor de autor.

C. DREPTURI DE AUTOR

De altfel, tot continutul site-ului nostru este proprietatea noastra(s.c. Andreea ATH Grup srl) si este sub protectia legii Drepturilor de Autor, iar orice incercare de a copia, reproduce, transmite, republica, modifica, posta intra sub incidenta acestei legi.  Site-ul nostru, www.cofetariaandreea.ro nu va fi responsabil sau raspunzator pentru claritatea, utilitatea sau valabilitatea oricarei informatii transmise sau facute disponibile pe acest site si nu va fi responsabil sau raspunzator pentru orice eroare sau omisiune in acea informatie. S.C. Andreea ATH Grup s.r.l. nu va fi facuta responsabila in nici un fel pentru eventualele urmari ale folosirii corecte sau incorecte a informatiilor, imaginilor miscate, pozelor si clipurilor de pe Site, precum si a informatiilor regasite in descrierea produselor; acestea sau o parte dintre acestea sunt preluate de la furnizorii nostri de bunuri si servicii, societati valabile, sigure si credibile. Niciuna din parti nu poate si nu va fi facuta raspunzatoare in cazul in care o comanda nu se poate face din cauza unor forte si evenimente majore: incendii, inundatii, insurectii, pandemii, cataclisme, greve, cutremure, razboi, blocarea transporturilor si a liberei circulatii a marfurilor etc. Aceste conditii generale sunt guvernate de legea romana si in cazul unor litigii vor fi solutionate in Romania.