Despre noi

Despre noi

Despre noi

“Cu o tradiție de peste două decenii, cofetăria Andreea este o afacere de familie care vine în întâmpinarea tuturor pasionaților de dulciuri cu o gamă largă și variată de prăjituri, produse cu grijă și pasiune din ingrediente naturale, atent selectate.

Cofetarii și patiserii noștri experimentați îmbină gusturile copilăriei și aromele din cuptoarele bunicilor cu rețete care vă vor surprinde prin ingeniozitatea și autenticitatea aromelor noi.
În cofetăria noastră urmăm cea mai veche rețetă, aceea de a aduce prin fiecare produs zâmbetul pe chipurile celor care ne trec pragul și să îndulcim zilele tuturor celor care aleg un produs de la noi.

Noi credem că fiecare zi merită sărbătorită cu un tort delicios sau o prăjitură savuroasă. La noi veți găsi de la cele mai ciocolatoase torturi, până la cele mai răcoritoare tarte cu fructe. Păstrăm tradiția produselor consacrate și mult iubite de clienții noștri precum amandinele sau savarinele, reinventându-ne totodată cu rețete noi, menite să vă surprindă în cel mai dulce și aromat mod. Vă așteptăm să încercați sortimentele noastre de prăjituri și să descoperiți care sunt preferatele dumneavoastră...pentru că suntem convinși că vor fi mai multe.

Prăjiturile noastre sunt făcute cu pasiune în laboratoarele proprii, la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Utilizăm doar ingrediente naturale pe care le alegem cu grijă pentru a vă oferi produse dintre cele mai proaspete pe toate gusturile.

Nu este nimic mai plăcut ca mirosul unor pateuri calde abia scoase din cuptor. Dulci sau sărate, de post sau umplute cu carne, brânză sau ciuperci, este greu să te abții de la un astfel de răsfăț culinar. În cofetăriile noastre găsiți și produse de patiserie pregătite din cele mai fine aluaturi, plăcinte de post rumenite în cuptoarele noastre, ca pe vremea bunicilor, numai bune de savurat alături de cei dragi. Platourile noastre adună laolaltă arome diverse pe gustul tuturor. Pateuri, saleuri, plăcinte tradiționale și alte produse de patiserie proaspete vă așteaptă în cofetăriile Andreea gata pentru a le împărți cu cei dragi vouă.”

Contact

Vă invităm în cofetăriile noastre pentru a vă alege produsele preferate sau le puteți comanda prin telefon sau pe adresa de mail. Comenzile se plasează cu cel puțin 24 de ore înainte și se pot ridica din punctele noastre de lucru.